ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:51
Рекомендований набір інструментів для роботи з мережею

Бачу багато реклами інструменту для роботи з мережами, а саме кручений парою. І чесно сказати, інструмент за ті гроші якістю не блищить. Спробую зі свого досвіду показати, що бюджетно і нормально, тому що сам займаюся подібним понад 10 років.

Почнемо з обтискного, що частіше доводиться робити. Скажу так, вибирайте не тільки за ціною, але й відгуками. Хоча іноді новий товар має їх мало. а якість пристойна. Подумайте над тим, чи потрібно вам обтискати телефонні конектори, зараз це дуже рідко.

Тестер для перевірки тут аналогічно дивіться, не варто витрачатися на дорогий відразу. Якщо, наприклад, вам не потрібно вимірювати РОЄ, довжину кабелю. Ну а якщо наважитеся рекомендую  NOYAFA  , працюю вже кілька років, і жодного разу не підвів.

Конектора? Тут я рекомендував би купувати і перевірених продавців, до речі відносну якість можна визначити за клямками, наскільки вони пружні і не зовсім м'які. 

Кабель кручений пари, особисто мені дуже подобається Одеський, там дійсно є мідь у складі. Деякі лають за жорсткість, проте робота дуже хороша, особливо на довгих відстанях.

Ніж для зачистки та кросировочний для забивання в розетки. Тут треба сказати про те, що в хорошій обтисканні йдуть кілька ножів. Зачистка та обрізка, питання наскільки часто ви це робите. У більшості випадків багато хто носить із собою і бокорізи. Кросувальний ніж взагалі у вузькій категорії майстрів.

Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 88 | Додав: ADMIN | Теги: Рекомендований набір інструментів д | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar