ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:54
Відповідальність майстра перед клієнтом, встановлення систем та програм

Відповідальність майстра перед клієнтом, встановлення систем та програм. Що хочеться сказати одразу чи як це робиться у нас. Звичайно, частіше встановлюється піратське ПЗ, оскільки доходи у людей частіше не дозволяють придбати ліцензію. Ну а попрацювати в новому віндовсі або пофотошопити хочеться. Окреме слово про менталітет, якщо цього валом можна взяти майже безкоштовно, заплативши тільки за установку.

Як відбувається процес, ті хто навчився вже намагаються ставити на все, що можна і не можна. Але є тонкощі, в які багато хто вникати не хоче. Наприклад оновлення в віндовс впливають і на сторонні програми, ігри, роботу в мережі, систему друку та багато іншого. Вже не кажучи про нові драйвери та оновлення BIOS. У нових комп'ютерах під час завантаження оновлень автоматично оновлюється BIOS. Зіткнувся з нагодою коли дитина злякалася і вимкнула ноутбук. Довелося розбирати, випоювати мікросхему, прошивати та встановлювати назад.

Відповідальність майстрів перед замовниками частіше ніяка, мовляв, так у вас все піратське в цьому і проблема. Хоча якщо він і поставить ліцензію буде не набагато краще;) Але й клієнт теж заздалегідь повинен обумовити свої вимоги. Наприклад – Драйвера все нові, оновлення системи теж, хочу з ПЗ те й те, і за цю роботу сума така. Перевірка при мені, точка!

Категорія: Ремонт комп'ютера | Переглядів: 34 | Додав: ADMIN | Теги: встановлення систем та програм, Відповідальність майстра перед кліє | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar