блог, ремонт та налаштування комп'ютера, встановлення систем та програм, мережі та вайфай, налаштування роутера, точка доступу, Київ
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:02
Чому варто оновлювати драйвера принтера, МФУ?

Чому варто оновлювати драйвера принтера, МФУ? Оскільки в драйверах для подібних пристроїв часто є виправлення для нових операційних систем та інші речі, які не видно при роботі. Хоча іноді відбувається зворотне, тупіший друк і сканування. Не варто забувати і про прошивку подібних пристроїв, тільки робити таке раджу дуже акуратно.

Випадок з яким нещодавно зіткнувся. У старого клієнта ставив у комп'ютер SSD диск і встановлював новий віндовс. Ну все пройшло успішно, після програм дійшло до МФУ, яке підключене за допомогою USB кабелю. Знайшов драйвер, встановив, надрукував пробну сторінку і її відсканував. Все працює, потиснули руки, поїхав.

Минув час дзвонить замовник, принтер криво друкує. Зайшов віддалено, як документ ворд кривувато зроблений. Підправив, послав на друк, кордону не вписуються. Тоді взяв файл собі, і на своєму принтері все нормально влізло. Тоді вирішив оновити драйвера, у нас був за 2018 рік, на сайті виробника є за 2021. Скачав, оновив, перевантажив комп'ютер і все чудово.

Висновок, якщо у вас принтер або МФУ при встановленні друкує добре, все одно переконайтеся, що драйвера найновіші ;)

Категорія: Локальна мережа | Переглядів: 6 | Додав: ADMIN | Теги: Чому варто оновлювати драйвера прин, МФУ? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar