блог, ремонт та налаштування комп'ютера, встановлення систем та програм, мережі та вайфай, налаштування роутера, точка доступу, Київ
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:51
Як підключити старий принтер LPT до ноутбука?

Як підключити старий принтер LPT до ноутбука? І кому це потрібне. Звичайно можна посміятися в тому плані, що майже антикварні принтери, що не мають роз'єму USB, підключають до сучасних комп'ютерів. З іншого боку, якщо людина друкує рідко і має подібний пристрій у робочому стані, підтримую бажання з'єднати старе з новим. Тим більше знаючи які одноразові робляться зараз.

До речі, у стаціонарних ПК із цим проблем немає, оскільки і на материнських платах ще є можливість підключити планки, і за допомогою додаткових модулів на PCI роз'єми.

У ноутбуках ситуація інша, потрібно придбати перехідник USB-LPT . Раджу не найдешевший, так як потрібно, щоб коректно встановився драйвер. З хитрощів не вимикайте принтер при включеному перехіднику, спочатку від'єднуємо, потім відключаємо. Самих кабелів LPT валом б.у. сенсу новий купувати взагалі не бачу.

Після всіх з'єднань установку драйвера на подібну рекомендую робити автоматично. Є відео інструкції та обговорення подібного. З пристроїв, які частіше підключають подібним способом це HP 1100 . Сам подібне робив кілька разів на прохання близьких людей. До речі, в 10 віндовс він підтягнувся і встановився автоматично, якщо останнього не відбувається драйвера можна завантажити тут ;)

Категорія: Налаштування комп'ютера | Переглядів: 5 | Додав: ADMIN | Теги: Як підключити старий принтер LPT до | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar