блог, ремонт та налаштування комп'ютера, встановлення систем та програм, мережі та вайфай, налаштування роутера, точка доступу, Київ
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:53
Моноблок Fujitsu Esprimo X923, моя думка

Попався мені на встановлення моноблок Fujitsu Esprimo X923 , чесно кажучи вже давно мені подобається техніка цієї компанії. Не раз робив системники та ноутбуки, гарну якість. 

Людина вирішила купити розміром невеликим, але з гарним екраном. Тому вибір ліг на моноблок. Відразу зазначу, що в ньому вся плата в підставці, а не ззаду монітора як у багатьох. Ремонтопридатність дуже гарна. 

У моєму випадку було 8 гігабайт оперативної пам'яті та 240 SSD. Але цього цілком достатньо для офісного користування. Та й вартість у 6500 гривень цілком нормально для такого заліза та екрану розміром 23 дюйми, матриця IPS що приємно для очей. Присутнє регулювання висоти.

З мінусів відсутність вбудованого вайфаю, але нано адаптер одразу був куплений за 300 грн, та комплект мишки з клавіатурою у цю ж вартість. Із встановленням проблем жодних не було. Усі 6 портів USB 3-го покоління. А ось із відео виходів лише один DVI. Але є перехідники, що щось можна вирішити. Для навушників та мікрофона також є роз'єми. 

Одним словом у цю ціну цілком можна рекомендувати! Хто не має місця для повноцінного комп'ютера. 

Категорія: Налаштування комп'ютера | Переглядів: 5 | Додав: ADMIN | Теги: моя думка, Моноблок Fujitsu Esprimo X923 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar