блог, ремонт та налаштування комп'ютера, встановлення систем та програм, мережі та вайфай, налаштування роутера, точка доступу, Київ
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:57
Підключення андроїд через lan кабель, навіщо і кому це потрібно

Підключення андроїд через lan кабель, навіщо і кому це потрібно. Чесно сказати в мережі валом відео та оповідань як це зробити, але для чого і як вчинити якщо не працює? 

Давайте почнемо з того, кому потрібні подібні підключення. В першу чергу налаштовувачам мереж та подібним майстрам. Звичайному користувачеві це потрібно вкрай рідко. А ось коли потрібно налаштувати роутер, точку доступу не знаючи пароля від вайфай і не маючи під рукою ноутбука, дуже зручно. Особливо коли не можна скинути до заводських налаштувань із певних причин. Адже тоді мережа та пароль написані на самих пристроях.

Який адаптер вибрати? За ціною вони дуже різні, до речі, дорожче не означає, що нормально працюватимуть. А точніше бачиться вашим смартфоном на андроїд. Для такого собі придбав вже другий  бюджетний , а OTG перехідник є і не один. Але можна і без нього, бувають одразу з Type-C або мікроюсб, як видно з прикріпленого зображення.

Встановлення в андроїд. Скажу так, мій адаптер USB-LAN не завівся, довелося встановити одну програму . Припускаю, що вона підтягнула драйвер, але і після видалення цього ПЗ все працює відмінно. З'явилася іконка у верхній частині екрана, що позначає провідну мережу. З мінусів це налаштування мережного з'єднання, не в кожному девайсі можна змінити отримання IP адреси автоматично. Тобто налаштувати вручну, а іноді це конче необхідно.

Пам'ятаємо що при подібному підключенні мережу 4G і вайфай - вимкнути в обов'язковому порядку!

Категорія: Локальна мережа | Переглядів: 5 | Додав: ADMIN | Теги: Підключення андроїд через lan кабел, навіщо і кому це потрібно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar