ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:20
Який роутер розуміє мобільний телефон як модем

Який роутер розуміє мобільний телефон як модем, з таким питанням мені іноді звертаються люди. Якось я писав про подібне. Випадок рідкісний, але у згаданому випадку смартфон коректно роздавав давав на маршрутизатор, а той на інші пристрої в домашній мережі.

В описі продавці роутерів найчастіше просто пишуть порт USB, підтримка 3/4G модемів і все. Щоб зрозуміти новачкові, чи буде його телефон працювати, потрібно поколупатися в нетрях інтернету. До речі необхідно нагадати що телефон повинен бути на системі андроїд.

Режим CdcEthernet, порт Ethernet, що емулює, частіше використовується як метод підключення до роутера телефону за принципом USB модему. Крім виробника Asus, деякі моделі Кeenetic підтримують подібний спосіб підключення.

Звичайно можна зробити точку доступу зі смартфона, навіть за рівних рук налаштувати маршрутизатор у режим підсилювача сигналу вайфай. Але простіше коли в телефон увімкнув кабель USB від роутера, натиснув режим модему і знову в інтернеті.

Думаю в майбутньому будь-який маршрутизатор трохи дорожчий за бюджетний без проблем розумітиме будь-який смартфон через USB.

Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 51 | Додав: ADMIN | Теги: Який роутер розуміє мобільний телеф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar