ru uk en

🔎 ВІДстежувати

21:26
Хто винен, роутер, комп'ютер чи провайдер, проблеми інтернет

Хто винен, роутер, комп'ютер чи провайдер, проблеми інтернет. Іноді важко зрозуміти, тому що все потрібно порівнювати. Подібне відбувається у мого близького клієнта, причому обладнання, що провайдер хороший. Та й устрою все не з дешевих.

Інтернет швидкісний гігабітний, іноді просто пропадає інтернет. Іноді сильно падає швидкість. Зробив усе що міг, роутер та окрема точка прошита останніми прошивками. У дорогому ноутбуці оновлено всі драйвери. Проблема відбувається також у телевізорі та смартфонах членів сім'ї.

Грішив на те, що купив маршрутизатор з можливістю підключати двох і більше провайдерів. Брали колись масово відключали електрику. При цьому через інший роутер, який на вікні бере інтернет за коштами 4G і передає в основний по кручений парі, все працює відмінно.

Після дзвінка з технічною підтримкою провайдера на кілька годин, а іноді і більше працює відмінно. Або все вилітає і пише, що немає інтернету. Просять, щоб прийшов їхній фахівець і подивився обладнання. Хоча у чаті нового ЖК мого замовника інші мешканці нічого поганого про цього постачальника послуг не пишуть.

Особиста думка, що проблема на устаткуванні провайдера, на його порту або можливо в кабелі, але про неї звичайно відкрито ніхто не скаже. Такий же глюк є при роботі через кручений пару, і швидкість майже гігабіт, а іноді провал у нуль. 

Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 63 | Додав: ADMIN | Теги: комп'ютер чи провайдер, роутер, проблеми інтернет, Хто винен | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar