ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:03
Посилення сигналу вайфай в квартирі та будинку, як зробити правильно

Посилення сигналу вайфай в квартирі та будинку, як зробити правильно? Питання яке задають багато оскільки ремонт є і продовжити від роутера кабель просто не є можливим, хоча це є найправильніше! Для повторення вашої бездротової мережі найкраще підійде репітер . 

Як правильно вибрати подібне обладнання? Перше правило, беремо того ж виробника що і ваш основний роутер, перевірено роками. З тонкощів раджу вибирати такий у якому є порт LAN для витої пари, тому що і налаштувань більше через комп'ютер. А головне, що через подібне можна підключити і пристрій, в якому немає вайфай. Простими словами він повторюватиме в кабель. Репітери без LAN порту підключаються лише шляхом з'єднання кнопкою WPS . Що не завжди зручно, наприклад з'єднати повторювач з повторювачем, рідко але влучно.

Також варто відзначити, що в деяких моделях маршрутизаторів є режим повторювача. Наприклад бюджетний TP-Link TL-WR850N  який стоїть як простий репітер, а можливостей більше за однаковою ціною. Нещодавно клієнту брав додому кілька кілька, працюють чудово.

Якщо у вас гігабітний інтернет, і вам важлива швидкість вайфай, варто задуматися про дорогу точку доступу або MESH систему з декількох точок. 

Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 67 | Додав: ADMIN | Теги: як зробити правильно, Посилення сигналу вайфай в квартирі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar