ru uk en

🔎 ВІДстежувати

21:19
TP-LINK ER605, робота порту USB у режимі прийому інтернету через кабель з телефону
Якось я трохи розповідав про роутер   TP-LINK ER605 . Мені він настільки сподобався, що тепер є особисто у мене. Робота дуже стійка, нарікань майже немає, було кілька провалів, тепер усе літає. Старий роутер перевів у режим точки доступу вайфай, оскільки в цьому немає. Налаштувань цікавих просто гора, з прикольних виставляє швидкість на кожному порту. Тобто будуть у сім'ї погано поводитися поставлю 10Мб замість 1Гб у вигляді покарання, але звичайно я жартую.
Так, у цьому маршрутизаторі можна підключити три провайдери по кабелю крученої пари і одного через USB модем. Ну звичайно мені більш цікавий порт USB. Є список модемів, що підтримуються  , але невже таке залізо не зрозуміє мій смартфон на андроїд, подумав, і вирішив зробити експеримент.

У налаштуваннях виставив, роутер перевантажився. Взяв кабель та підключив телефон. Був приємно здивований, але крім заряду показало ще вибір режиму роботи USB. Переключив на передачу файлів, у налаштуваннях увімкнув точку доступу та вибрав режим USB модему у смартфоні.

Далі перейшов у вкладку USB модем маршрутизатора нічого не роблячи побачив що з'єднання в автоматичному режимі є. Відключив кабель WAN основного інтернету і через мобільний у мережу пішов лінк.

Спробував кількох операторів 4G, оскільки у мене дві сім карти, все оре !

Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 63 | Додав: ADMIN | Теги: робота порту USB у режимі прийому і, TP-LINK ER605 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar