ru uk en

🔎 ВІДстежувати

11:07
Вибір роутера для різних верств населення

Вибір роутера для різних верств населення. Мені, якщо чесно, питання щодо вибору маршрутизатора ставлять досить часто, і люди всі різні, а точніше з рівнем достатку.

З більшою впевненістю можу заявити, що народний бренд роутера в Україні, це TP-LInk. Хоч і лають його іноді, але як не крути у багатьох саме він удома та на роботі. Чому я його рекомендую? Перші мої роутери були D-link, але вже більше 10 років як відмовився чому, ну головна причина це ціна - якість.

Коли була ера мобільного інтернету за межами Києва, для роботи з модемами 3-4G, рекомендував Asus. У нього порт USB розумів більше за всяке. Зараз багато хто роздає просто з мобільного, через покращення якості операторами.

Мікротик, роутер за вартістю та якістю досить добре, але. Налаштування, особливо тонке, дуже незвичне навіть підкованому користувачеві. У роботі вайфай, особливо двохчастотних моделей є питання.

У кого є фінансова можливість, рекомендую обладнання Zyxel і Netgear, дорого але дуже надійно. Ubiquiti став популярний через відмінну якість вайфай сигналу. Але побудувати на цьому устаткуванні мережу досить недешево.

Бренди дешевші за TP-LInk ? До речі, можу сказати, що деякі з них досить довговічні в роботі і мають багато налаштувань. Наприклад, Netis, скільки разів мав справу, для своєї ціни бомба.

Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 81 | Додав: ADMIN | Теги: Вибір роутера для різних верств нас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar