ru uk en

🔎 ВІДстежувати

11:29
Вже не вперше помічаю, що прошивки до однакових пристроїв TP-Link не підходять

Вже не вперше помічаю, що прошивки до однакових пристроїв TP-Link не підходять. Оскільки у нас цей бренд можна сказати народний, то багато більш просунуті користувачі час від часу ставлять це питання. Зрозуміло, що в дорожчих моделях можна оновити кнопкою і завантажувати нічого не потрібно. Навіть є поняття автоматичного поновлення. Хоча у професійних (не домашніх) лише ручками!

У бюджетніших роутерах, точках доступу, повторювачах це потрібно завантажити, в налаштуваннях вибрати файл і оновити останнім прошивкою. Припустимо у вас TP-Link TL-WR840N, тож у нього аж 7 версій від старого до нового. І вибирати прошивку потрібно саме для вашої. Інша не підійде!

Ну, на цьому танці з бубном не закінчуються. Іноді оновлення не хоче ставати. Але не через те, що ви неправильно щось робите. Справа в тому, що у нас в Україні свого часу було завезено багато пристроїв TP-Link з ринку рішки. І прошивка з українського сайту на них не ставати, звичайно, не на всі моделі. 

Так що якщо що ви йдете на глобальний сайт TP-Link і там дивіться оновлення до свого пристрою. У розділі оновлення показує версію заліза та оновлення. Можете порівняти чи є та що у вас у списку для завантажень, і зрозуміти те чи ні. 

Теги
Категорія: Мережі та вайфай | Переглядів: 67 | Додав: ADMIN | Теги: Вже не вперше помічаю, що прошивки до однакових пристроїв | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar